Tuinrenovatie Rotterdam Prinsenland

 
Over Boom Hoveniersbedrijf Een mooie tuin laten ontwerpen? Sierbestrating Tuinafscheidingen Terrasoverkappingen

Een ontwerp met terrasoverkapping, vlonder, schutting en tuinverlichting

Voor deze tuinrenovatie in de wijk Prinsenland te Rotterdam hebben wij het ontwerp en de aanleg van de achtertuin mogen verzorgen. Het resultaat is een tuin met een beetje een western uitstraling, inclusief houten terrasoverkapping, vlonder, schutting en tuinverlichting.

Kastanjehouten terrasoverkapping

Voor het plaatsen van de terrasoverkapping achterin de tuin zijn 4 palen gemonteerd, met aan elke hoek een schuine kant waarop diverse liggers zijn bevestigd. Er is hier gebruik gemaakt van kastanjehouten palen Ø 16/18x300cm (ongepunt/geschild). Om schaduw te kunnen creëren hebben we een schaduwdoek gemonteerd, compleet met RVS schroefogen en touw.

Vlonder en Douglas/Lariks houten schutting

De houten vlonder is met zijn natuurlijke uitstraling een geheel met de houten terrasoverkapping. Hiervoor zijn palen op de grond geplaatst, waarop de liggers met houten vlonderplanken zijn bevestigd. Ook de Douglas/Lariks houten schutting aan de achterzijde van de tuin draagt bij aan het totale plaatje!

Tuinbestrating en In-Lite tuinverlichting

Om de tuin opnieuw te kunnen bestraten was het noodzakelijk om de grond en het zand te vergraven naar de nieuwe situatie. Na het aanbrengen en het aantrillen van het ophoogzand kon het terras worden aangelegd met Geo Ceramica Marmostone Black tegels en opsluitbanden.

Voor extra sfeer hebben we In-Lite tuinverlichting (wandlampen, staande lampen en spots) geplaatst en gemonteerd. Zo kunnen de bewoners ook ’s avonds genieten van het prachtige achtertuin!

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

Stel uw vraag aan Boom Hoveniersbedrijf, dé hovenier in Rotterdam e.o.

* Naam:
 
* Telefoon:
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 
* verplicht veld