Tuinontwerp in Rotterdam e.o.

 
Sierbestrating Tuinafscheidingen Tuinverlichting Terrasoverkappingen

Een mooie tuin laten aanleggen?

Heeft u een bestaande tuin of een kaal stukje grond en wilt u dolgraag een mooie tuin laten aanleggen? Een mooie tuin begint bij een goed ontwerp. In overleg met u kunnen wij een ontwerp maken in de stijl en de sfeer die u wenst.

Oneindige mogelijkheden

Wij houden rekening met alle bijzondere omstandigheden die invloed kunnen hebben op het gebruik en de beplanting van uw tuin. Bent u op zoek naar beschutte plekjes om in, of juist uit de zon te zitten? Wilt u een kindvriendelijke tuin, veel of weinig beplanting, een onderhoudsvrije tuin, een terras of patio…u leest het al, mogelijkheden genoeg!

‘Laat u inspireren door onze tuinarchitecten.’

Tuinontwerp sinds 1978

Boom Hoveniersbedrijf is al sinds 1978 actief en heeft vele voorbeelden van prachtige tuinontwerpen. Wij vinden het belangrijk om u te kunnen adviseren over de vele mogelijkheden om een stijlvolle maar ook praktische tuin te ontwerpen. Tuinontwerp voorbeelden; ideeën en inspiratie genoeg! Neem contact op met onze specialisten en laat u inspireren. U kunt uw vraag stellen via het reactieformulier, of bel direct: 010 - 451 29 30.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

Stel uw vraag aan Boom Hoveniersbedrijf, dé hovenier in Rotterdam e.o.

* Naam:
 
* Telefoon:
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 
* verplicht veld