Tuinonderhoud in Rotterdam e.o.

 

Beplanting snoeien en onderhouden

Elke tuin heeft zijn eigen factoren die invloed hebben op de groei en bloei van de beplanting. Het snoeien en onderhouden hiervan eist een vakkundige aanpak. Zo is ook de bemesting van uw tuin een belangrijke factor die meespeelt. Met een gedegen kennis op het 'groen' gebied kunnen wij u deskundig adviseren.

Onderhoudscontract op maat

U kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Uw tuin wordt het hele jaar door bijgehouden en u hebt er geen omkijken naar. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om een deel van de werkzaamheden zelf uit te voeren. Ook kunt u ons benaderen om alleen een voorjaars- of najaarsbeurt uit te laten voeren. Alles in overleg met u.

Uw tuin weer klaar voor de zomer, of juist winterklaar?

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen om uw tuin weer helemaal zomerklaar te krijgen. De winter is zeer geschikt om met snoeiwerkzaamheden aan de slag te gaan. Wilt u uw tuin weer helemaal winterklaar? U kunt voor vragen omtrent tuinonderhoud altijd de tuinspecialisten van Boom Hoveniersbedrijf uw vraag stellen via het reactieformulier, of bel direct: 010 - 451 29 30.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

Stel uw vraag aan Boom Hoveniersbedrijf, dé hovenier in Rotterdam e.o.

* Naam:
 
* Telefoon:
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 
* verplicht veld