Tuin zomerklaar

Snoeien, wieden, bijmesten

Uw tuin weer helemaal zomerklaar? Wij helpen u graag met het snoeien, wieden, rooien, bijmesten en alle overige werkzaamheden om uw tuin weer helemaal zomerklaar te maken. Kleine veranderingen of grote renovaties. U kunt met al uw vragen terecht bij Boom Hoveniersbedrijf.

Tuinonderhoud lente en zomer

De jonge lentetuin dient met zorg te worden behandeld. Planten die de winter niet overleefd hebben worden voorzichtig verwijderd zodat de jonge nieuwe scheuten optimaal kunnen genieten van het lentezonnetje. De lente is ook een mooie tijd om een nieuw plan voor de tuin te maken. Onze tuinmannen kunnen al uw tuinwensen realiseren. Ook boomverzorging is onze specialiteit!

Automatische tuinberegening

In de zomer wilt u vooral kunnen genieten van uw tuin. Denk eraan dat de zomertuin erg dorstig kan zijn en regelmatig sproeien uw tuin gezond en fris houdt. Wilt u van alle gemakken voorzien zijn, kies dan voor automatische tuinberegening. Al uw vragen omtrent het zomerklaar maken van uw tuin kunt u stellen via het reactieformulier. Of bel direct: 010 - 451 29 30.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

Stel uw vraag aan Boom Hoveniersbedrijf, dé hovenier in Rotterdam e.o.

* Naam:
 
* Telefoon:
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 
* verplicht veld