Boomverzorging in Rotterdam e.o.

 

Bomen zonder achterpad zijn met pontons bereikbaar

Om tuinen te bereiken die geen achterpad maar wel een sloot hebben, beschikken wij over pontons. Hiermee kunnen wij de stobbenfrees over het water vervoeren.

Geschoolde en ervaren medewerkers

Snoeien en boomverzorging is een vak dat scholing en ervaring vereist. Naast een gedegen theoretische kennis is bij ons ook de nodige praktijkervaring aanwezig.

Bomen snoeien en kappen

Wij bezitten professioneel klimgereedschap om kleine en grote bomen op deskundige wijze te rooien of te snoeien. Ook zijn al onze machines VCA gekeurd, dus veilig voor u en onze medewerkers. Een ruime ervaring hebben wij op het gebied van het snoeien of kappen van bomen door middel van een vrachtauto met laadkraan met velkop. Deze velkop geeft ons de mogelijkheid om op lastig bereikbare plaatsen te komen.

Boomstronken met stobbenfrees verwijderen

Verder hebben wij de mogelijkheid om boomstronken met een stobbenfrees te verwijderen. Deze machine is slechts 90 cm breed. Dit geeft de mogelijkheid om kleine en grote stronken te verwijderen via smalle achterpaden.

Grote bomen kappen met nieuwe vrachtwagen

Door de aanschaf van een nieuwe vrachtwagen met een op afstand bestuurbare laadkraan, hebben wij de mogelijkheid om grote bomen te kappen. Door de boom aan de laadkraan vast te maken, af te zagen en te verplaatsen wordt voorkomen dat er veel rommel ontstaat in de tuin. Dit werkt kosten- en tijdsbesparend. Met behulp van deze kraan kunnen wij ook grote bomen verplaatsen.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

Stel uw vraag aan Boom Hoveniersbedrijf, dé hovenier in Rotterdam e.o.

* Naam:
 
* Telefoon:
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 
* verplicht veld