Beregeningsinstallatie

 

Aanleg en montage complete tuinberegeningsinstallatie

Boom Hoveniersbedrijf is dé specialist op het gebied van advisering en het aanleggen van beregeningsinstallaties. Bij ons kunt u terecht voor het aanleggen van een compleet beregeningsinstallatiesysteem. Wij installeren en monteren het hele systeem voor u.

‘Met een beregeningsinstallatie bespaart u naast een hoop moeite en tijd vooral kostbaar water’

Jarenlang onbezorgd van uw tuin genieten

Vooral op droge momenten in het jaar is het voor de planten van zeer groot belang dat deze, om goed te blijven groeien, op tijd water krijgen. Door een goed ontworpen en aangelegde beregeningsinstallatie kan er jarenlang onbezorgd worden genoten van de tuin; en daarnaast bespaart het systeem een hoop moeite, tijd en niet te vergeten kostbaar water. Planten profiteren optimaal door de juiste hoeveelheid water op de juiste plaats en op het juiste moment.

Regenwater opvangen in ondergrondse watertank

Een andere mogelijkheid is om het drainage- en regenwater op te vangen in een ondergrondse watertank. Groot voordeel van dit water is dat het gratis is en dat het milieu gespaard wordt. Daarnaast hoeft het niet eerst tot drinkwater gemaakt te worden en vervolgens over lange afstanden getransporteerd te worden. Het zachte regenwater is ook beter in staat om mineralen op te nemen dan het harde drinkwater en de tanks fungeren als buffer, waardoor de piekbelasting op het rioolstelsel afneemt.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

Aanvullende informatie

Stel uw vraag aan Boom Hoveniersbedrijf, dé hovenier in Rotterdam e.o.

* Naam:
 
* Telefoon:
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 
* verplicht veld