Terrasoverkappingen

 
Sierbestrating Tuinafscheidingen Tuinverlichting Beregeningsinstallatie

Met de hand gemaakt

Naast het aanleggen en onderhouden van tuinen, levert Boom Hoveniersbedrijf ook prachtige terrasoverkappingen. Deze solide en mooi afgewerkte terrasoverkappingen worden op ambachtelijke wijze en veelal met de hand gemaakt, waardoor ieder product uniek is. En door de pen-gatconstructie zijn deze overkappingen bestand tegen weer en wind.

Creëer een prachtige buitenkeuken of poolhouse

Het zijn gezellige buitenkamers gemaakt van robuuste eiken gebinten, compleet ingericht met openhaard, buitenwoonkeuken en poolhouse met sauna en whirlpool. Helemaal ingericht en afgewerkt naar uw wensen.

Overkappingen van onbewerkt eikenhout

De overkappingen worden gemaakt van onbewerkt eikenhout. Dit hout kleurt geleidelijk van wit/grijs naar geel naar staalgrijs. Voor de overkappingen is dit een mooie, eigentijdse en geschikte hardhoutsoort. Het heeft een authentieke, natuurlijke en rustieke uitstraling. Het heeft ook de eigenschap altijd te blijven werken. Een ander kenmerk van eiken is looizuur. Het zuur gaat een reactie aan met de zaag waardoor de balken zwarte strepen krijgen. Dit is de charme van dit eerlijke en eigenwijze materiaal.

Douglashout als lichter en voordeliger alternatief

Een goed alternatief voor eiken is Douglashout. Deze houtsoort is van nature duurzaam. Ten opzichte van eiken is de kleur roder en heeft het meer vlammen. Douglashout bevat geen looizuur. Het hout gedraagt zich rustiger, het is lichter in gewicht en bovendien voordelig in prijs.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

Stel uw vraag aan Boom Hoveniersbedrijf, dé hovenier in Rotterdam e.o.

* Naam:
 
* Telefoon:
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 
* verplicht veld