Tuinafscheidingen

 
Sierbestrating Tuinverlichting Terrasoverkappingen

Houten schutting, haag of ijzeren trellis

Er zijn verschillende redenen om een afscheiding in de tuin te plaatsen. Tevens zijn er vele soorten tuinafscheidingen te verkrijgen, met elke zijn eigen charmes en kwaliteiten.

Tuinafscheiding op maat

Of het nu om een wintergroene of bladverliezende haag, een mooie houten schutting of een ijzeren trellis gaat, er is vakmanschap voor nodig om dit goed te realiseren. Ook voor een moderne pergola of een coniferen- of beukhaag bent u bij Boom Hoveniersbedrijf aan het juiste adres. Haagplanten moeten op de juiste wijdte naast elkaar staan en voor de harde afscheidingen is vaak een juiste fundatie nodig. Onze vakmannen helpen u van A tot Z!

‘Met het gebruik van afscheidingen van FSC hardhout sparen wij het milieu’

Beschoeiing en damwanden

Door het waterrijke gebied waar wij in leven worden er veel damwanden geplaatst. Een damwand zorgt ervoor dat de aanleg van een border mooi op zijn plaats blijft of uw terras perfect aangelegd kan worden. Het plaatsen van beschoeiingen en damwanden vraagt om een gedegen aanpak, want elke grondsoort heeft ook zijn specifieke eigenschappen. Wij zorgen voor een stevige en solide constructie, zodat u hiervan jarenlang kunt genieten. Heeft u wensen over de materialen van een damwand of beschoeiing? Wij gaan graag met u in overleg, op zoek naar de perfecte oplossing.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

Stel uw vraag aan Boom Hoveniersbedrijf, dé hovenier in Rotterdam e.o.

* Naam:
 
* Telefoon:
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 
* verplicht veld