Tuin winterklaar

Bescherming tegen de seizoenselementen

De tuinspecialisten van Boom Hoveniersbedrijf helpen u graag uw tuin goed te beschermen tegen de seizoenselementen. Graag helpen wij u uw tuin winterklaar te maken, zodat deze zo goed mogelijk de winter doorkomt. Hoe kouder het wordt, hoe meer maatregelen er genomen moeten worden.

Planten, gazon en vijver winterklaar

Het beschermen van uw planten, gazon en vijver is specialistisch werk. Uw planten kunnen doodgaan bij bepaalde temperaturen. Dat is overigens per plant verschillend. Wij kunnen u helpen uw planten bescherming te bieden. Ook voor het gazon en de vijver dienen maatregelen genomen te worden om uw tuin winterklaar te maken!

Tuinonderhoud herfst en winter

De herfst-/ winterperiode is zeer geschikt om uw haag goed bij te knippen en heesters te snoeien. Ook dienen de vaste planten geknipt te worden en bomen teruggesnoeid te worden. Op deze wijze kunnen ze de koudere temperaturen goed aan en zullen ze in de lente mooi uitlopen.

Winterklaar met een nieuwe terrasoverkapping

Op zoek naar een mooie terrasoverkapping? De winterperiode is zeer geschikt om hier een ontwerp voor te laten maken. Ook kunnen de werkzaamheden van start gaan in de winter, zodat u bij het eerste voorjaarszonnetje al kunt genieten van uw prachtige tuin.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

Stel uw vraag aan Boom Hoveniersbedrijf, dé hovenier in Rotterdam e.o.

* Naam:
 
* Telefoon:
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 
* verplicht veld