Boom Hoveniersbedrijf, thuis in het groen.

 

Hoveniers die staan voor vakmanschap, betrokkenheid en accuratesse

Boom Hoveniersbedrijf is sinds 1978 werkzaam in de groensector en inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot allround hoveniersbedrijf in 't Groene Hart / Rotterdam e.o. Met een team van vaste medewerkers bestaande uit hoveniers, een tuinarchitect en boomverzorgers dragen zij de kwaliteit, vakmanschap, betrokkenheid en accuratesse van onze dienstverlening.

‘Van kleine stadstuinen tot grote percelen. Kwaliteit en oog voor detail is wat u van ons kan verwachten.’

Geen tuinproject is ons te groot

Wij kunnen u overal mee van dienst, want Hoveniersbedrijf Boom is thuis in het groen. Van het ontwerp en aanleg van kleine stadstuinen tot het uitdenken van een uniek ontwerp en realisatie van grote percelen. Ook voor de kleinere projecten en seizoenswerkzaamheden staan onze hoveniers te allen tijde voor u klaar!

Met onze eigen hoveniers, tuinarchitect en boomverzorgers zijn wij met recht gespecialiseerd in:

Een uitgebreid en modern (eigen) machinepark

Van tekening tot aanleg, met het installeren van allerlei aansluitingen zoals water en elektra tot het metselen van muurtjes, van grondwerk tot het snoeien of rooien van bomen inclusief het uitfrezen van stronken. Met een uitgebreid en modern machinepark kunnen wij alles voor u realiseren.

Tuinadvies op locatie

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Maak een afspraak met de hoveniers van Boom Hoveniersbedrijf via het getoonde reactieformulier of bel direct: 010 - 451 29 30

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

Stel uw vraag aan Boom Hoveniersbedrijf, dé hovenier in Rotterdam e.o.

* Naam:
 
* Telefoon:
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 
* verplicht veld