Zitobjecten plaatsen Balijbos

 
Over Boom Hoveniersbedrijf Tuinonderhoud Tuinaanleg

Boom Hoveniersbedrijf aan de slag in Zoetermeer

Boom Hoveniersbedrijf heeft in De Balij te Zoetermeer diverse zitobjecten geplaatst in opdracht van Staatsbosbeheer. De Balij is een jong bos, waarvan het oudste gedeelte nog maar 25 jaar oud is.

Hoogzit geplaatst, uniek ontwerp

De hoogzit is een uniek ontwerp, waar een trap en een bank één worden. Op een hoogte van ongeveer 4 meter kan er van het uitzicht genoten worden. Tot rust komen op een mooi zitobject in een landelijke omgeving.

Hekzit gemaakt van duurzame materialen

De naam zegt het al; zitten op een hek. Door gebruik te maken van duurzame materialen, zoals eiken palen en een verzinkt ijzeren hekwerk, verzekeren wij duurzaamheid en kwaliteit in materialen. Zittend op het hek genieten van de omgeving.

Middelpunt van het Balijbos: De boei

De 5500 kilo wegende boei is het middelpunt van het bos. Op de rand van de boei kan gerelaxt worden. De bol boven de boei stelt de wereldbol voor. Het omliggende grasveld is zodanig aangelegd dat op de golven van de zee lijkt.

Hoveniersbedrijf in Zoetermeer

Boom Hoveniersbedrijf is een middelgroot hoveniersbedrijf uit de regio Rotterdam. Ook in Zoetermeer zijn wij u graag van dienst voor hoveniersdiensten voor particulier en bedrijf. Stel gerust uw vraag via het reactieformulier of bel direct: 010 - 451 29 30

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

Stel uw vraag aan Boom Hoveniersbedrijf, dé hovenier in Rotterdam e.o.

* Naam:
 
* Telefoon:
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 
* verplicht veld