Tuinrenovatie in Rotterdam Hillegersberg

 
Over Boom Hoveniersbedrijf Een mooie tuin laten ontwerpen? Uw tuin laten aanleggen? Sierbestrating Tuinafscheidingen

Achtertuin vernieuwen inclusief lamelschermen en houten blokhut

Voor de renovatie van een achtertuin in de wijk Hillegersberg te Rotterdam hebben wij het ontwerp en de aanleg van de tuin mogen verzorgen. De tuin was verouderd en verzakt en was toe aan een nieuw uiterlijk. Het resultaat is prachtig: een achtertuin met een terras, borders, lamelschermen, verlichting en een houten blokhut met veel opbergruimte.

Keramische tegels, verhoogde borders

Het terras is bestraat met keramische GeoCeramica® Evoque Greige 60x60x4 cm tegels en bestrooid met onkruidremmend voegzand om onkruid tegen te gaan. Daarnaast hebben we traptreden en opsluitbanden geplaatst en hebben we verhoogde borders gerealiseerd welke zijn gevuld met tuinaarde en beplanting.

Hardhouten schermen en tuindeur

Om de hardhouten lamelschermen te kunnen plaatsen, hebben we eerst hardhouten palen gemonteerd voor een stevige constructie. Daarna hebben we tuinverlichting gemonteerd aan de schermen en een hardhouten tuindeur geplaatst en afgehangen.

Blokhut met dubbele openslaande deuren

De tuin biedt naast het buitenleven ook genoeg opbergruimte dankzij een ruime blokhut met openslaande deuren, voorzien van een dubbele contactdoos en een transformator ten behoeve van de geplaatste tuinverlichting.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

Stel uw vraag aan Boom Hoveniersbedrijf, dé hovenier in Rotterdam e.o.

* Naam:
 
* Telefoon:
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 
* verplicht veld