Tuinrenovatie Puttershoek

 
Over Boom Hoveniersbedrijf Een mooie tuin laten ontwerpen? Sierbestrating Tuinafscheidingen

Een tuinontwerp met tegelterras en schutting

In Puttershoek hebben wij een tuin mogen renoveren bij de familie Schols. Het resultaat is prachtig: Een tegelterras met twee niveaus, mooie beplanting en zwarte schutting.

Snoeien, kappen en rooien

Voordat de nieuwe tuin aangelegd kon worden moesten we eerst flink snoeien, kappen of rooien. De takken van verschillende planten en bomen hebben we versnipperd. Diversen boomstronken moesten we uitfrezen met behulp van een stobbenfrees. De vijver is gedemonteerd. De schutting die op de erfgrens stond is verwijderd. Al het afvalmateriaal hebben we afgevoerd. 

Tegels met een langer levensduur 

Het bestraten van de tuin is met tegels gedaan van 50x50 tegels in de kleuren Marmo Marone, Marmo Nero en Marmo Bianco van Grand Allure. Dit zijn strak vormgegeven tegels met een deklaag van fijn toeslagmateriaal. Deze deklaag is voorzien van de Dura Protection Plus Coating. Hierdoor gaan de tegels langer mee, trekt er minder snel vuil in de tegel, de kalkuitbloei zal minimaal zijn en de kleur blijft langer mooi.

Zwart houten schutting

Op de erfgrens waar de schutting stond hebben wij een nieuwe geplaatst in de kleur zwart. Deze schutting is 180 cm hoog en gemaakt van van hardhouten planken. En om de tuin af te maken hebben we de Parrotia Persica, een meerstemmige boom, aangeplant. 

Stel uw vraag aan Boom Hoveniersbedrijf, dé hovenier in Rotterdam e.o.

* Naam:
 
* Telefoon:
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 
* verplicht veld