Tuinrenovatie in Duitsland

 
Sierbestrating Tuinafscheidingen Een mooie tuin laten ontwerpen?

Ruimtelijke tuin met vijver, terras, borders en een gazon

De tuin van deze klant in Duitsland stond vol met grote coniferen en bomen. Er was geen overzicht en ondanks dat het een behoorlijk grote tuin is, leek het erg klein. De bewoners hadden de wens om een ruimtelijke tuin te creëren met een vijver, een terras, borders en een gazon.

Betonnen palen met houten schermen

De tuinschermen zijn vervangen door betonnen palen met betonnen onderplaat. Tussen de palen zijn privacyschermen geplaatst. De betonpalen zijn zeer duurzaam, rotten niet en zijn altijd recht. Aan de onderkant zijn tussen de palen bijpassende betonplaten aangebracht. De houten schermen hangen zo altijd vrij van de grond waardoor de levensduur wordt verlengd.

Bijzondere tuintegels

Er is gekozen voor een Allura tegel van 60 bij 60 centimeter. De tegel is voorzien van een keiharde matte coating waardoor algen minder grip hebben op deze terrastegel. Bij de blokhut achter in de tuin zijn scoria bricks gebruikt in het straatwerk. Scoria bricks zijn zeer oude gebakken stenen met een unieke uitstraling en blauw/grijs van kleur.

Verhoogde vijver bij het terras

Bij het terras is een verhoogde vijver gemaakt, opgebouwd uit stapelblok Milano en afgewerkt met bluestone vijverafdekranden. De borders zijn aangeplant met kleurrijke vaste planten en enkele bomen. Bekijk het proces en het resultaat in de fotogalerij. Toe aan een renovatie van uw eigen tuin?

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

Stel uw vraag aan Boom Hoveniersbedrijf, dé hovenier in Rotterdam e.o.

* Naam:
 
* Telefoon:
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 
* verplicht veld