Tuinaanleg Ridderkerk

 
Sierbestrating Tuinverlichting Terrasoverkappingen Een mooie tuin laten ontwerpen?

Tuinverlichting, terrasoverkapping, pergola en waterelementen

Met regelmaat staan wij voor grote uitdagingen. Zo was de tuin van deze familie uit Ridderkerk bij aanvang bijna geen tuin meer te noemen… De wens van de bewoners bij aanleg van de tuin was het creëren van een besloten tuin met tuinverlichting, een terrasoverkapping, een pergola en waterelementen.

Royale pergola van duurzaam Douglashout

De inrichting van de tuin met een besloten terras inclusief waterpartij sprak de bewoners erg aan. Evenals de combinatie van de royale pergola met de terrasoverkapping gemaakt van Douglashout. Douglashout is een van de meest duurzame naaldhoutsoorten binnen Europa zeer geschikt voor gebruik in de tuin.

Lekker wegdromen op het leisteen terras

Lekker wegdromen achter in de tuin onder een stoere pergola van ruw gezaagd Douglashout op het prachtige terras. De gebruikte tegel is de Ostra Linea leisteentegel met een landelijke stijl. Een leisteen terras, maar dan met de voordelen van een marlux coating, waarmee de kleur behouden blijft.

Stijlvolle tuinverlichting van In-Lite

Ook ’s avonds als het donker is, is het goed toeven in de tuin dankzij de In-Lite spots die geplaatst zijn in de pergola en bij de beplanting. In de winter heeft de tuinverlichting extra waarde, je kijkt vanuit het woonhuis de prachtig aangelegde tuin in. De taxushagen zijn wintergroene elementen in de tuin. De borders zijn aangeplant met kleurrijke vaste planten en enkele bomen.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

Stel uw vraag aan Boom Hoveniersbedrijf, dé hovenier in Rotterdam e.o.

* Naam:
 
* Telefoon:
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 
* verplicht veld