Tuin met blokhut aanleggen in Rotterdam Ommoord

 
Over Boom Hoveniersbedrijf Een mooie tuin laten ontwerpen? Uw tuin laten aanleggen? Sierbestrating Tuinafscheidingen

Een tuinontwerp met blokhut, terras, borders en tuinafscheidingen

De eigenaren van een woning in de Rotterdamse wijk Ommoord vonden dat hun tuin toe was aan een grondige renovatie en hebben ons benaderd om de achtertuin geheel opnieuw aan te leggen. Het project bestond uit diverse werkzaamheden, zoals het plaatsen van tuinafscheidingen, het aanleggen van terrassen en borders en het opbouwen van een blokhut.

Houten tuinafscheidingen

Er werd gekozen voor de Elan Excellent houten tuinschermen welke we konden monteren en afhangen na het uitzetten van de maten en hoogten en het plaatsen van geïmpregneerde vuren palen op alle erfgrenzen. De houten tuinschermen zijn geplaatst in combinatie met vuren gaaspanelen en een tuindeur.

Ophogen, bestraten en vullen met basaltsplit

Om de tuin te kunnen bestraten was het noodzakelijk om de grond en het zand te vergraven naar de nieuwe situatie. Na het aanbrengen en het aantrillen van het ophoogzand kon het terras worden aangelegd met Geo Ceramica Impasto Negro tegels en opsluitbanden. Tussen het terras aan het huis en het terras achterin de tuin is gronddoek uitgelegd, om dit vervolgens met staptegels en basaltsplit op te vullen. Dit geeft de achtertuin een prachtige uitstraling!

Borders met tuinaarde en beplanting

Voor de verhoogde borders zijn opsluitbanden uitgelegd en antraciet patio blokken verwerkt. De borders zijn gevuld met tuinaarde en aangeplant met Lavendel en Carex siergras.

Blokhut plaatsen

Een opbergplaats creëren en toch de elegante uitstraling van de tuin behouden kon dankzij deze prachtige houten tuinhuis Box Tokyo met schuifdeur. Het past uitstekend bij de rest van de tuin en maakt het een mooi geheel.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

Stel uw vraag aan Boom Hoveniersbedrijf, dé hovenier in Rotterdam e.o.

* Naam:
 
* Telefoon:
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 
* verplicht veld