Sierbestrating tuin Capelle aan den IJssel

 
Sierbestrating Tuinafscheidingen Een mooie tuin laten ontwerpen?

Het creëren van een sfeervol terras

Om van deze tuin in Capelle aan den IJssel een droomtuin te maken, hebben wij de sierbestrating gelegd en daarbij een sfeervol terras mogen creëren, inclusief een prachtig prieel en hekwerk.

Levendige en harmonieuze sierbestrating

Om de tuin te voorzien van een levendige en harmonieuze sierbestrating, is gebruik gemaakt van twee soorten keramische tegels in combinatie met natuursteen tegels en klinkers.

Keramische terrastegels met een natuurlijke uitstraling

Er is gekozen voor de keramische terrastegels Universe Beige Strutturato (45x90x2 cm) en de Catania Ultra Wood (60x60x1,8 cm). Deze keramische tegels zijn absolute toppers, waarbij men topkwaliteit in de tuin haalt. Het zijn gebakken en ongeglazuurde tegels met mooie warme kleuren en een natuurlijke uitstraling. Voor het leggen van de keramische tegels is een speciale ondergrond gebruikt, zodat er geen vocht op kan trekken tot aan de onderkant van de tegels.

Natuursteen tegels en klinkers

In combinatie met de keramische tegels zijn er Yellow Dolomiet natuursteen tegels in wildverband gelegd. Het geheel is omlijst met Tambour Smook klinkers (20x20x6 cm). Rondom de steunpalen van het prieel zijn de tegels op een unieke wijze pasgezaagd, hetgeen u op de foto’s kunt zien.

Een prachtig prieel en hekwerk

Om op het terras een besloten karakter te creëren, is er een prieel en een hekwerk geplaatst. Dit hekwerk is gemaakt van smeedijzer, dat thermisch verzinkt en daarna gepoedercoat is. Met het prieel en hekwerk is er een sfeervolle ruimte ontstaan voor de bewoners, om tot rust te komen en van de tuin te kunnen genieten.

Sierbestrating in alle soorten en maten

Boom Hoveniersbedrijf kan sierbestrating leveren en leggen in alle denkbare soorten en maten. Het is onze uitdaging bij het aanleggen van uw tuin ook de bestrating volledig naar wens te verzorgen. Heeft u vragen of bent u geïnspireerd geraakt? Neem contact op met onze specialisten en stel uw vraag via het reactieformulier of bel direct: 010 - 451 29 30.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

Stel uw vraag aan Boom Hoveniersbedrijf, dé hovenier in Rotterdam e.o.

* Naam:
 
* Telefoon:
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 
* verplicht veld