Van weelderige tuin naar frisse tuin

 

Een grote berkenboom, hagen en struiken

Als je een tijd lang niets doet aan tuinonderhoud dan groeit het soms alle kanten op. Dat was in de tuin van deze familie ook het geval. De uitgegroeide coniferenhagen, grote laurierstruiken en uitgegroeide ligusterhagen zorgden voor een slechte doorloop en een grote berkenboom stond onder een hoek van 45 graden achter de schuur. Dit zorgde niet alleen voor een donkere en weelderige tuin maar ook voor een uitdagende klus om alles en in het bijzonder de boom te snoeien.

Boom Hoveniersbedrijf bracht verlichting

Nu het besluit was genomen om de tuin flink aan te pakken werd Boom Hoveniersbedrijf gevraagd voor een passend advies. Zo hebben de hoveniers uit Rotterdam alle beplanting verwijderd en een nieuwe afscheiding van hardhouten palen met ijzeren trellis geplaatst. Tegen de ijzeren trellis werd klimop aangeplant voor een frisse uitstraling in de tuin.

"Dat onze tuin in het echt zo groot is,
zien we eigenlijk nu pas!"

Meer tuin voor dezelfde prijs!

Nadat Boom Hoveniersbedrijf de tuinklus had volbracht keek de familie haar ogen uit: "Dat onze tuin in het echt zo groot is, zien we eigenlijk nu pas!" En voor de gecreëerde extra ruimte werd naar klantwens een tuinplan op maat uitgevoerd. Zo werd de bestrating herstraat met de aanwezige klinkers en de extra ruimte opgevuld met bronzen tambour klinkers. Achter de schuur werd een stijlvolle overkapping gebouwd van duurzaam Douglas hout.

Privacy in je eigen tuin, wel zo fijn

En om in alle rust te kunnen genieten van de hernieuwde tuin werden op de gemeenschappelijke erfgrens privacy schermen gemonteerd tussen hardhouten palen. Deze schermen zijn voorzien van 19 planken waardoor er geen inkijk meer mogelijk is. Toen de familie verrast hun nieuwe tuin in kwamen lopen zagen ze ook dat we voor nieuwe aanplanting en aanleg van een nieuw gazon hadden gezorgd.

Ook tuinadvies nodig? Vraag het hier aan!

Stel uw vraag aan Boom Hoveniersbedrijf, dé hovenier in Rotterdam e.o.

* Naam:
 
* Telefoon:
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 
* verplicht veld