Tuinrenovatie Rotterdam

 
Meer over tuinaanleg Sierbestrating Een mooie tuin laten ontwerpen?

Renovatie/ aanleg van een achtertuin

Onze klant heeft ons benaderd om een plan te maken voor het renoveren van de achtertuin. De aanleg van deze tuin is vrij lastig in verband met het niveauverschil van het eerste terras naar de rest van de tuin. Met veel plezier zijn wij de uitdaging aangegaan, hebben wij het tuinontwerp gemaakt en de tuinrenovatie uitgevoerd.

Creatieve oplossingen niveauverschillen

Het terras tegen het woonhuis is bestraat met een mooie terrastegel. Het niveauverschil hebben wij opgevangen door middel van een hardhouten damwand. Het hout dat gebruikt wordt voor de pergola is FSC-gekeurd en dus duurzaam voor het milieu. Dit hoogteverschil wordt overwonnen met een brede, robuuste trap, dat leid naar het onderste deel van de tuin.

Een praktische tuin

De tuin is op een praktische manier ingericht. Er is ruimte voor een blokhut, kleine fruitboompjes, vaste planten, heesters en een pergola. Om de pergola een plafond te geven ligt er een verzinkt ijzeren mat op, tevens is er een schommel aan de pergola gemonteerd.

Sfeervolle beplanting

De beplanting geeft de tuin sfeer en door gebruik te maken van organische meststoffen ontwikkelt de plant zich optimaal. De klant kan weer genieten van een droomtuin, door Boom Hoveniersbedrijf aangelegd. Ook toe aan een tuinrenovatie? Vul dan het onderstaande reactieformulier in, of bel direct: 010 - 451 29 30.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

Stel uw vraag aan Boom Hoveniersbedrijf, dé hovenier in Rotterdam e.o.

* Naam:
 
* Telefoon:
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 
* verplicht veld