Tuinrenovatie Pijnacker

 
Meer over tuinaanleg Sierbestrating Een mooie tuin laten ontwerpen?

Een compleet nieuwe tuin

De bewoners van een woning in Pijnacker vonden dat hun tuin toe was aan een grondige renovatie en hebben ons benaderd om deze tuinrenovatie te realiseren. Bij de uitvoering hebben wij gezorgd voor nieuwe beplanting en nieuw straatwerk, waarbij we niveauverschillen hebben toegepast.

Sierbestrating met zeer dichte deklaag

In het straatwerk zijn nieuwe tegels gelegd: de Grand Allure. Dit is een tegel waar kleurechte natuursteenkorrels zijn verwerkt in de deklaag en er vrijwel een kleurvaste tegel is ontstaan. Dankzij deze zeer dichte deklaag zullen de tegels niet snel vervuilen en zijn ze gemakkelijk schoon te houden.

Verschillende niveaus en hoogtes

Om het niveauverschil en de trap in de tuin te kunnen realiseren hebben wij gebruik gemaakt van eiken bielzen. Daarnaast hebben wij hoogte in de tuin gecreëerd door Douglas palen te plaatsen. Douglas is een van de meeste duurzame naaldhoutsoorten binnen Europa en kunnen ook gebruikt worden voor robuuste pergola’s, terrasoverkappingen en vlonders.

Nieuwe beplanting

Er zijn in de tuin beveerde zuilbeuken aangeplant. In combinatie met de Douglas palen geeft dit werkelijk een prachtig beeld. De onderbeplanting bestaat voornamelijk uit siergrassen, vaste planten, een beukenhaag en rozen.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

Stel uw vraag aan Boom Hoveniersbedrijf, dé hovenier in Rotterdam e.o.

* Naam:
 
* Telefoon:
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 
* verplicht veld