Tuinaanleg met Douglas vlonderdelen Rotterdam

 
Over Boom Hoveniersbedrijf Een mooie tuin laten ontwerpen? Uw tuin laten aanleggen?

Renovatie van achtertuin aan het water

De bewoners van een woning in Rotterdam-Alexanderpolder vonden dat hun achtertuin aan het water toe was aan een grondige renovatie en hebben ons benaderd om de nieuwe tuinaanleg te realiseren. Bij de uitvoering zijn alle materialen (af- en aanvoer) met behulp van een kraan over het woonhuis getild en zijn diverse machines met behulp van een ponton over de singel gevaren. Het resultaat is prachtig: een achtertuin met Douglas vlonderdelen, tuinverlichting en plantenbakken met beplanting en een irrigatiesysteem.

Hardhouten palen en liggers met Douglas vlonderdelen

Voordat we konden beginnen met de aanleg van de nieuwe achtertuin werd deze eerst geheel leeggehaald. Na het uitgraven van het zand en het aanbrengen van de tuinaarde in de plantsleuf voor het aanplanten van de laurierhaag en siergrassen konden we aan de slag met de vlonders. Hiervoor hebben we hardhouten palen en liggers geplaatst, met daaroverheen een gronddoek. Op de liggers zijn Douglas vlonderdelen gemonteerd, wat de tuin een warme uitstraling geeft!

In-Lite tuinverlichting en Gardena druppelsysteem

Onder de vlonderdelen is In-Lite grondkabel gelegd ten behoeve van de tuinverlichting en een Gardena tuinslang met druppelsysteem ten behoeve van de Hedera in de plantenbakken en de vaste planten in de smalle border.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

Stel uw vraag aan Boom Hoveniersbedrijf, dé hovenier in Rotterdam e.o.

* Naam:
 
* Telefoon:
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 
* verplicht veld