Renovatie achtertuin Rotterdam

 
Meer over tuinaanleg Sierbestrating Tuinverlichting Een mooie tuin laten ontwerpen? Offerte aanvragen

Totale tuinrenovatie met verticale elementen en spotverlichting

Voor de renovatie van deze achtertuin in Rotterdam hebben we eerst oude materialen afgevoerd en snoeiwerkzaamheden uitgevoerd om vervolgens een geheel nieuw plan te maken. Daarbij hebben we gebruik gemaakt van verticale elementen om de tuin te accentueren. Om dit te bewerkstelligen hebben we zwart gebeitste Douglas houten palen van 15 x 15 x 400 cm geplaatst.

In-Lite spotverlichting voor extra sfeer

De In-Lite Scope led spots in de kleur Charcoal Grey op de verticale elementen zorgen voor een sfeervolle uitstraling. Om deze aan te sluiten is een grondkabel ingegraven en aangesloten op een In-Lite transformator. In de borders staan In-Lite Sentina led armaturen in de kleur Charcoal.

Sierbestrating en een royaal gazon

Het straatwerk in de tuin is gelegd met Geoantica Bergamo tegels van 20 x 30 x 6 cm. Deze hebben we bestrooid met onkruidremmend voegzand dat de groei van onkruid sterk afremt. In combinatie met een royaal gazon oogt de tuin ruim en overzichtelijk.

Buitenren voor Noorse boskatten

De Noorse boskatten van de eigenaren hebben een mooie plek in de tuin gekregen. Voor hen is er een buitenren gemaakt van steigerbuis frame met koppelingen en een draaideur, waarbij het geheel is afgedekt met zwart kunststof gaas. Om te voorkomen dat de katten niet via de bomen kunnen ontsnappen zijn rondom de berkenbomen anti-klim beugels aangebracht.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

Stel uw vraag aan Boom Hoveniersbedrijf, dé hovenier in Rotterdam e.o.

* Naam:
 
* Telefoon:
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 
* verplicht veld