Boomverzorging project in Capelle aan den IJssel

 
Meer over boomverzorging

Boom kappen en boomstronk verwijderen

Het snoeien en kappen van bomen is een specialisme dat niet ieder hoveniersbedrijf kan uitvoeren. Het is een vak dat scholing maar met name praktijkervaring vereist. Boom Hoveniersbedrijf is in de regio Rotterdam één van de bedrijven met expertise op het gebied van boomverzorging.

Takken versnipperd, stamhout gekloofd

De boom die door Boom Hoveniersbedrijf gekapt is, drukte met haar wortels het naastgelegen asfalt op. De boom was ongeveer 22 meter hoog en had een doorsnede van 100 centimeter. Onze medewerkers hebben ruime ervaring in boomverzorging en al onze machines zijn VCA gekeurd. Door middel van klimtechniek is de boom gekapt, de takken zijn versnipperd en het stamhout is kort gezaagd en ter plaatse gekloofd met onze kloofmachine. Onze kloofmachine heeft een drukvermogen van 16 ton.

Boomverzorging regio Rotterdam

Door middel van een laadkraan met velkop of klimtechnieken kunnen wij op elke hoogte bomen kappen en snoeien. Het is voor ons geen enkel probleem boomstronken te verwijderen. Onze stobbenfrees is slechts 90 centimeter breed en dus voor elke plek geschikt. Onze nieuwe vrachtwagen met op afstand bestuurbare laadkraan geeft ons de mogelijkheid snel en efficiënt werken.Stel uw vraag via het reactieformulier, of bel direct: 010 - 451 29 30.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

Stel uw vraag aan Boom Hoveniersbedrijf, dé hovenier in Rotterdam e.o.

* Naam:
 
* Telefoon:
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 
* verplicht veld