Boom kappen Moordrecht

 

Boom kappen in beeld:

Boomverzorging op de moeilijkste plekken

Het omzagen van een enorme kastanjeboom in een achtertuin in Moordrecht bleek een flinke uitdaging. De boom moest gekapt worden omdat hij ziek was. De uitdaging werd nog groter omdat de tuin alleen bereikbaar was via een woonhuis, waar het groot materieel dat nodig was voor de klus uiteraard niet doorheen kon.

Derde deel van de stam ingerot

De boom moest weg omdat de stam voor een derde deel was ingerot en diverse grote takken ook scheuren vertoonden. De kastanjeboom stond niet op een gemeentelijke bomenlijst. De boom moet ergens net na de Eerste Wereldoorlog zijn aangeplant. Op 1 meter hoogte had de boom een diameter van 110 centimeter. Het onderste deel van de stam woog ongeveer 2500 kilo.

Schip met grote kraan ingezet

Voor het kappen van de enorme kastanjeboom is veel en zwaar materiaal ingezet. Omdat de boom vlak langs de Hollandse IJssel in een achtertuin stond, bleek de klus niet eenvoudig. De achtertuin was alleen bereikbaar via een woonhuis. Een schip met een grote kraan bracht uitkomst.

Takken versnipperd, stamhout kort gezaagd

De takken en het stamhout zijn door het kraanschip naar een loswal gebracht. Daar zijn de takken versnipperd en het stamhout kort gezaagd. Alles is vervolgens afgevoerd. Met ons groot materieel en jarenlange ervaring zijn wij dé boomverzorging specialist in de regio. U kunt dan ook voor elke klus bij ons terecht. Stel uw vraag via het reactieformulier, of bel direct: 010 - 451 29 30.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

Stel uw vraag aan Boom Hoveniersbedrijf, dé hovenier in Rotterdam e.o.

* Naam:
 
* Telefoon:
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 
* verplicht veld