Boom kappen Capelle aan den IJssel

 

Oude treurwilg gekapt wegens rotte stam

Wij zijn recent gevraagd een 85 jaar oude treurwilg te kappen in Capelle aan den IJssel. Na inspectie van de boom was de verwachting dat de stam aan het rotten was. Helaas, zoals op de foto’s te zien is, was de wilg inderdaad in zeer slechte conditie. Voordat er problemen zouden ontstaan, is de beslissing genomen de boom op vakkundige manier te kappen.

Geen schade aan de beplanting in de tuin

Omdat de boom in de voortuin van een woning stond, was het zaak geen schade of overlast te veroorzaken. De boom is gekapt met behulp van onze vrachtauto met kraan. Vanaf de openbare weg, over de sloot, zodat schade aan de beplanting van de tuin is voorkomen. De kraanmachinist en de boomverzorger kunnen op afstand communiceren dankzij de mobilofoon die verwerkt is in de veiligheidshelmen.

Boomverzorging in heel Zuid-Holland

Boomverzorging en het kappen van bomen doen wij ook regelmatig uit in Rotterdam, Wassenaar, Den Haag, Nieuwerkerk aan den IJssel, eigenlijk door de gehele provincie Zuid-Holland. Aarzel dan ook niet om ons om advies te vragen, wij hebben altijd een passende oplossing. U kunt uw vraag stellen via het reactieformulier, of bel direct: 010 - 451 29 30.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!

Stel uw vraag aan Boom Hoveniersbedrijf, dé hovenier in Rotterdam e.o.

* Naam:
 
* Telefoon:
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 
* verplicht veld